Afla mai multe
Autentificare

atentie
Aceasta sectiune nu este inca implementata.

Despre mine

(cine sunt, ce fac, de ce)


Numele meu este Alex, sunt din Galati si sunt inginer programator. Am inceput acest proiect pentru a imi usura lucrul cu coletele trimise prin posta romana. Aveam cont pe okazii.ro, vindeam diverse echipamente electonice si multi doreau transport prin posta romana pentru ca era mai ieftin insa pentru mine era o mare bataie de cap sa completez la mana buletine de expeditie, mandate postale si borderouri de trimis in serie, asa ca am venit cu o idee: sa imi fac o aplicatie care sa ma ajute.

Vechea interfata arata aproxitativ ca in poza de mai jos:
L-am facut public in varianta initiala pe formulare.softmix.ro si am observat ca sunt zile in care am si sute de vizitatori. In acel moment mi-am dat seama ca acest sistem online ar putea avea potential si m-am gandit sa il valorific. Asa a aparut varianta curenta, mult imbunatatita, revizuita si cu functionalitati noi care sper din tot sufletul sa va ajute. Cel mai mare plus fata de prima varianta a aplicatiei este faptul ca se poate lucra cu borderouri de trimitere in serie si se pot genera etichete cu expeditori si destinatari.

De curand am adaugat si sectiunea de contact unde imi puteti scrie mesaje cu ce doriti sa mai adaug ca functionalitate la aplicatie, ce va place sau nu si orice alte lucruri interesante pentru dvs. La fel, pentru "bug"-uri, probleme de functionalitate, pentru orice neregula gasita in aplicatie, ceva ce nu functioneaza cum trebuie.

Va doresc o zi buna si nu uitati sa consultati pagina de informatii si ajutor sau sa experimentati cu pagina de configurare sau sa puneti intrebari pentru a invata sa folositi aplicatia la potentialul ei maxim.

Cu respect,
AlexU